SEMPRE AL COSTAT DEL FC BARCELONA

La PENYA CASAL BARCELONISTA DE TARRAGONA “ Francesc Serra”, neix a la ciutat de Tarragona  el 1985  per inicitativa d’alguns socis  del FCB amb l’objectiu de promoure el barcelonisme a Tarragona, tenir una  Penya ben organitzada a la ciutat i independent  de les forces existens dintre del Barcelonisme a la ciutat i a les comarques veïnes.

Des de llavors, promociona l’organització d’autobusos per tal d’assistir a tots els  partits a l’estadi i ha estat present en múltiples desplaçaments per animar a l’equip fora de casa, i hem gaudit d’eliminatòries i finals que han marcat la història del nostre club. El pasat 27 de març, malauradament, ens va deixar el President Francesc Serra Pons, que va ser un dels fundadors de la Penya i “ alma mater” de tot el relacionat amb la nostra Penya.

El mateix grup de la Junta varem convocar una Assemblea el pasat 16 de juliol de 2022 i es va proposar i aceptar:

Nomenament de Francesc Serra i Pons com a President Honorific de la Penya i nova denominació de la nostra Penya: PENYA CASAL BARCELONISTA DE TARRAGONA “ Francesc Serra”.

Degut a la situació econòmica derivada per la COVID i altres despesses de manteniment del local, també es va decidir continuar amb la Penya ben activa però sense local. Donarem, això sí, els mateixos serveis que fins ara.

Tots els barcelonistes són benvinguts a la nostra entitat.